Hamer&Hout

Hamer-Hout-Logo

Proces

Hoe gaan we samen te werk?

Professioneel Personeel

100%
Tevreden Klanten

Topkwaliteit Werk

Professioneel Personeel

Topkwaliteit Werk

100% Tevreden Klanten

Werkzaamheden

Wij werken graag mee om uw unieke houtideeën in de praktijk te brengen en leveren passend werk voor uw leefomgeving en budget.

Het Proces

Hieronder leggen wij ons proces stapsgewijs uit.

Offerte Aanvraag

Na ontvangst van uw offerte aanvraag, sturen wij een vrijblijvende prijsopgave. Hoe uitgebreider uw informatie, hoe gedetailleerder onze offerte. Een plattegrond of tekening kan daarbij goed van pas komen.

Ontmoeting

Als er aanleiding tot een ontmoeting is, kan een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie te bekijken voordat de offerte wordt uitgebracht.

Akkoord

Na overeenstemming over werk en p rijs wordt de aanvangsdatum gepland en een inschatting gemaakt van de tijdsduur van de werkzaamheden.

Werkzaamheden

Op de afgesproken datum starten we met de uitvoering, rekening houdend met uw wensen.

Oplevering

Op de laatste dag van de werkzaamheden vindt de oplevering plaats. Daarbij krijgt u informatie over het onderhoud voor een langdurig mooi resultaat.

Reviews

Lex was super vriendelijk, werkte hard, communiceerde goed en kon onze schitterende vloer zelfs eerder leggen dan eigenlijk gepland, omdat hij per toeval een gat in zijn agenda ontstaan was. Bedankt!

Google

5/5

Top kwaliteit en kunde.

Het adres voor je houtwerk.
Zeer tevreden over mijn prachtige eiken vloer.

Vakwerk!

Google

5/5

Je merkt aan alles dat Lex eer van zijn werk wil en de vloer zo mogelijk nog mooier achter wil laten dan je zelf had kunnen voorstellen. Daarbij is hij professioneel en vriendelijk. Een echte aanrader!

Google

5/5

Before & After